URSITOARE BOTEZ

 

Pastrand  traditia Magica a Ursitului noului nascut, Ary Party Events  va ofera un moment artistic inedit si special, imbogatind atmosfera petrecerii de Botez cu un moment emotionant, memorabil si interactiv. Momentul   artistic este sustinut de catre Ursitoarele  ce sosesc din Zari ce nu Apun, pentru a ursi noului nascut :Sanatate si IubireFrumusete si Noroc, Intelepciune si Bunatate.

   Frumoasele Zane Ursitoare   au conceput  un text  personalizat, in versuri, potrivit fiecarui bebelus, versurile au fost alese cu grija pentru a multumi si cea mai pretentioasa audienta. Zanele Ursitoare vin la nasterea bebelusului, la petrecerea de botez, la petrecerea de taiere de mot sau cea de turta .

Suna acum ursitoarele la numerele de telefon : 0754 643 693 sau 0742055 574 si fa o rezervare pentru petrecerea de botez din Cluj sau din alt oras.

La botez, ursitoarele vor sorti cele mai alese virtuti, vor darui invitatilor antrenul si buna dispozitie, iar parintii nu vor uita niciodata acest botez de pomina cu ursitoare.

 ARY PARTY EVENTS VA OFERA :

*SHOW  LIVE, SPECTACOL UNIC, SCENETA LIVE PERSONALIZATA CU NUMELE COPILULUI IN VERSURI DE 25-30 MINUTE  INTERPRETATA PE FUNDALUL SONOR MAGIC ADUS DE CATRE NOI, ROCHII SUPERBE DE COLECTIE, TEXT PERSONALIZAT, ZODIAC, NUMEROLOGIE,TALISMAN PENTRU COPIL !!!

PRETURI URSITOARE CLUJ:

-3 URSITOARE - INTELEPCIUNEA, NOROCUL si IUBIREA  – 350 RON !

-4 URSITOARE PACHET STANDARD  - INTELEPCIUNEA, NOROCUL si IUBIREA + URSITOAREA REA CU ROL COMIC – 400 RON !

-PACHET LUX :4 URSITOARE + INGERAS :TEXT PERSONALIZAT, ZODIAC, NUMEROLOGIE, CADOU PENTRU BEBELUS, ROCHII DE LUX – 550 RON !

NOU! Pachet pentru Botez

* MASA  MAGICA  A COPIILOR*

 - Animator 3 ore,pictura pe fata, masuta si scaunele pentru copii, ateliere pentru copii, baloane modelate, concursuri si jocuri antrenante.  Mascota Mickey sau Minnie -30 minute TARIF:390 Ron

*Mascota Minnie si Mickey Mouse la Botez* -1 ora 250 Ron

URSITOARELE  pot fi invitate si la NUNTA pentru a le fi alaturi celor doi miri pe noul drum impreuna si pentru a intari si mai mult soarta pe care, desigur, tot ele le-au menit-o, atunci cand cei doi erau niste copii… Acum ca destinul s-a implinit si cei doi sunt impreuna asa cum le-a fost scris in stele, zanele vin sa aduca noi daruri pentru ca viata mirilor sa fie incununata de iubire, speranta, incredere, noroc si bogatie.

Zanele ursitoare creaza un cadru special, unic, in care cuplului i se urseste viata frumoasa si plina de dragoste pe care o vor avea impreuna

*URSITOARE NUNTA- INTELEPCIUNEA, NOROCUL si 

IUBIREA  – 350 RON !

https://plus.google.com/photos/100887163742678209424/albums/6003205217295051409